22/02/2016
Otvoren konkurs za treću generaciju „Kreativnog mentorstva"

Da li želiš da razgovaraš nasamo sa uspešnim ljudima koje zaista ceniš, da čuješ njihovu razvojnu priču - kako su došli do tačke u kojoj se danas nalaze, kako su prevailazili prepreke i ostvarivali ciljeve? Da li imaš potrebu da se posavetuješ sa onima koji mogu da ti pruže releventna znanja, iskustva i uvide? Da li bi ti značilo da sa tim osobama podeliš izazove sa kojima se suočavaš, prodiskutuješ opcije koje su pred tobom ili da zajednički dođete do nekih na koje nikada nisi ni pomislio?

 

Ako je odgovor DA, pozivamo te da se prijaviš na jednogodišnju avanturu zvanu „Kreativno mentorstvo” i stvoriš sebi prostor za razmenu znanja, ideja i iskustava!

 

Kreativno mentorstvo" je jedinstveni mentorski program u Srbiji koji pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj onih koji se bave kulturom, umetnošću i kreativnim zanimanjima i primenjuje mentorstvo kao metod doživotnog učenja i napredovanja. Treći ciklus programa traje od aprila 2016. do maja 2017. godine i besplatan je za učesnike. Zainteresovani mogu više informacija o programu, istorijatu, iskustvima učesnika i brojnim saradnicima i partnerima pročitati na sajtu www.kreativnomentorstvo.com.

 

Pogledaj video i u manje od 3 minuta saznajte kakva su bila iskustva nekadašnjih učesnika! (link https://www.youtube.com/watch?v=aL_DSyp2t_U)

 

Konkurs traje do 29. februara 2016. godine i namenjen je profesionalcima u oblasti kulture  iz svih delova Srbije, iz javnog, civilnog ili privatnog sektora, sa iskustvom u bavljenju umetnošću, kulturnim nasleđem, kreativnim industrijama, obrazovanjem u kulturi, menadžmentom, produkcijom, istraživanjem u oblasti kulture, aktivizom, medijima i komunikacijom u vezi sa kulturom i dr.

 

Program i konkurs za učesnike nedavno su predstavljeni u Galeriji Matice Srpske u Novom Sadu i u prostoru DELI u Nišu, dok će u Beogradu info sesija i predstavljanje programa biti održano u petak, 19.02. od 9h – 10.30 u Mikseru, Karađorđeva 46 u okviru događaja Creative Mornings.

Preuzmite detaljan tekst konkursa i prijavni formular mogu se preuzeti sa sajta programa www.kreativnomentorstvo.com

 

Facebook stranica programa https://www.facebook.com/creativementorship/

Facebook event namenjen konkursu https://www.facebook.com/events/625230750948806.

 

Za sva pitanja i nedoumice piši organizatorima programa na info@kreativnomentorstvo.com.

 

„Kreativno mentorstvo” preporučuju nekadašnji direktor British Concil-a Tony O`Brien, ambasador Švedske u Beogradu Krister Asp i državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Nenad Borovčanin.

 

Dosadašnji pokrovitelji programa su Headley Trust, kompanije SBB, MEDICON i Titan Cementara Kosjerić, Ambasada Švedske, Švedski institut i Ministarstvo kulture. Program se sprovodi u partnerstvu sa organizacijama i kompanijama British Council, Terrapanonica, Unfold Transformation, Gi Group HR Solutions, štamparija Vizartis, Nova Iskra, UK Parobrod i Mikser.