22/03/2016
Centar za savremeno obrazovanje - Karavan IT znanja

Raduje nas što možemo da vas obavestimo o početku zanimljivog događaja koji će pomoći mladima da bolje shvate sferu informacionih tehnologija i da kroz savremenu edukaciju iskoriste razne prednosti koje ova oblast nudi.  

Učenici srednjih škola Beograda ove godine imaju priliku da pristustvuju interesantnim   aktivnostima u okviru projekta „Karavan IT znanja“.

Ovaj događaj ima za cilj da putem niza direktnih predavanja u školama informiše učenike o aktuelnim trendovima u IT industriji, a na posebnim radionicama ih i edukuje o IT preduzetništvu.

Razvijanje ličnih i profesionalnih kapaciteta mladih, usvajanje novih znanja i veština iz oblasti IT, podrška omladini u poslovnim inicijativama, predstavljaju ideju na kojoj se i temelji ceo projekat „Karavan IT znanja“.  

Interaktivnim predavanjima, kroz neformalni razgovor, učenici se motivišu na istraživanje raznih mogućnosti obrazovnog napredovanja koje nudi oblast IT i ohrabruju na usavršavanje stečenih formalnih kompetencija.

Projekat stavlja akcenat na internet preduzetništvo, kao moderan i savremen način poslovanja i pruža podršku preduzetništvu mladih boljim pristupom informacijama, biznis savetovanjem i mentorstvom. 

 

Ovu zanimljivu i aktuelnu inicijativu sprovešće organizacija Centar za savremeno obrazovanje u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu Grada Beograda u većini srednjih škola do kraja kalendarske godine.

 

Za sve dodatne informacije kao i plan poseta srednjim školama posetite sajt ili zvaničnu facebook stranicu organizacije Centar za savremeno obrazovanje.

Za sva dodatna pitanja ili dogovore o posetama školama pošaljite mejl na info@cso.org.rs.

Ako želite da se prijavite na radionice o preduzetništvu pošaljite osnovne podatke na     prijava@cso.org.rs.