25/03/2016
Konferencija - Snaga mladih na lokalu

U kojoj meri postoje mehanizmi za odlučivanje o problemima i potrebama mladih? Koliko mladi učestvuju u donošenju odluka? Kako pospešiti aktivno učešće mladih?

  1. mart, 11 – 16 časova, Belgrade Art Hotel, Knez Mihajlova 27, Beograd

Poziv

Krovna organizacija mladih Srbije vas poziva da učestvujete na konferenciji Snaga mladih na lokalu, koja će se održati 29. marta u Belgrade Art Hotelu, sa početkom u 11 časova.

Konferencija će okupiti značajne aktere u omladinskim politikama na lokalnom novu, sa idejom vođenja otvorenog razgovora o postojećim mehanizmima donošenja odluka od značaja za mlade, i uključivanja mladih u te procese. KOMS će dobijene zaključke koristiti u svom daljem radu, i predstaviti ih partnerima.

U okviru konferencije KOMS će predstaviti na koji način je u prethodnom periodu delovao na lokalnom nivou, pre svega u oblasti aktivnog učešća i bezbednosti mladih.

Krovna organizacija mladih Srbije snosi troškove dolaska na konferenciju učesnicima koji nisu iz Beograda do visine povratne autobuske karte iz mesta dolaska. KOMS ne pokriva troškove parkinga i gradskog prevoza.

Svoje učešće možete potvrditi popunjavanjem obrasca do ponedeljka, 28. marta u 12 časova.

Za dodatne informacije možete se obratiti Vladanu Đukanoviću, koordinatoru programa na email vladan.djukanovic@koms.rs

Program konferencije možete preuzeti ovde:  Program_konferencije.docx