06/04/2016
POZIV STUDENTKINJAMA da se prijave na ENSKE PRIE O IT-u

Razvojni centar kompanije Majkrosoft u Srbiji sa velikim zadovoljstvom poziva sve zainteresovane studentkinje tehnikih fakulteta da se prijave na dogaaj enske prie o IT-u, koji se organizuje treu godinu za redom, povodom meunarodnog Dana ena u ICT-u.

Dan ena u ICT-u je meunarodna inicijativa pokrenuta sa idejom da se na globalnom nivou stvori okruenje koje e ohrabrivati i osnaivati devojke i mlade ene da razmotre i zaponu karijeru u sve veoj i znaajnijoj oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija. Jedan od naina na koji kompanija Majkrosoft u Srbiji, u organizaciji svog Razvojnog centra u Beogradu, eli da obelei ovu bitnu inicijativu je i organizovanje dogaaja poput enskih pria o IT-u.

Sutina ovog dogaaja je da studentkinjama tehnikih fakulteta u Srbiji prui mogunost da se upoznaju sa atmosferom i nekim aspektima rada u jednoj od najveih svetskih IT kompanija, ali i da saznaju sve to ih zanima o procesu prakse i zaposlenja, kroz direktan kontakt sa koleginicama i kolegama iz Razvojnog centra kompanije Majkrosoft u Srbiji.

enske prie o IT-u

Druenje je planirano za 21. april 2016. godine, u periodu od 11:00 do 17:00, u prostorijama Razvojnog centra Majkrosofta u Srbiji, panskih boraca 3/III, na Novom Beogradu.

Izmeu ostalog planirano je da se za studentkinje organizuju i interaktivne radionice tokom kojih e saznati puno korisnih informacija o mogunostima koje nudi karijera u IT sferi, o ulozi ena u IT-u, sticanju samopouzdanja za proces selekcije pri zapoljavanju, koje sve pozicije i projekti postoje u Razvojnom centru Majkrosofta u Srbiji. Takoe, goe iz IT preduzetnitva e iznositi svoja vredna iskustva u pokretanju IT biznisa.

Razvojni centar Majkrosofta u Srbiji vas poziva na askanje povodom svetskog dana ena u IT-u!

Prijavite se na caskanje.mdcs.rs

Rok za prijavu: 13. april 2016. godine

Broj mesta je ogranien