07/04/2016
MOS Mapa Omladinskih Sadraja : pridruite se ekipi mladih novinara u beleenju njihovog Beograda

Ima li omiljeno mesto na netu? A asopis ili dnevne novine? Da li bi voleo da neto napie i objavi? MOS moe postati tvoja Mrea Omladinskih Medija!

Udruenje Ars Akta otvorilo je etvrtu sezonu novinarskih radionica, i poziva novu generaciju mapera da zajedno napravimo portal za mlade. Na radionicama emo kreirati izgled sajta, registrovati aktuelne sadraje za mlade u gradu, obraivati najave zanimljivih dogaaja, analizirati priloge polaznika i otkrivati tajne novinarskog zanata, a malo emo i anketirati, i od dobijenog materijala sastaviti studiju kvaliteta sadraja za mlade u beogradskim medijima.

Radionice su namenjene mladima uzrasta od 15 do 25 godina koji sebe pronalaze kroz stvaranje drugaijeg: sadraji portala, kao zavrnog proizvoda, zavisie od njihove kreacije! MOS e beleiti i deliti informacije, i osmisliti prostor za autorske tekstove, blog, line karte uspenih, istraivanja, foto-zapise, nagradne konkurse, top-liste....

Prijave na konkurs za izbor polaznika kreativnih-novinarskih radionica moete slati na mejl organizatora: arsakta@gmail.com, sa naznakom u subjektu mejla: za MOS 2016. Prijava treba da sadri ime i prezime, naziv kole/fakulteta i razred/godinu, kao i dve-tri reenice o motivima: ta oekujete od mogunosti da budete objavljeni :)

Rok za prijavu: 15. april.

Vidimo se u maju nove polaznike emo o terminu prve radionice obavestiti do kraja aprila.