09/05/2016
Od mitskih bia do holograma - ITkonekt 2016 Najvei IT dogaaj u Srbiji

Vilenjaci i srednjovekovni vitezovi, junakinje iz video igrica, svima poznati Game of Thrones junaci, devojke hologrami, samo su neki od likova sa kojima e posetioci moi da proetaju 20. i 21. maja u hotelu Jugoslavija, na jedinstvenom IT dogaaju ITkonekt www.it-konekt.com.

Ovaj dogaaj namenjen je pre svega IT strunjacima i svima onima koji su u IT industriji, a oni e moi ne samo da se odlino zabave i isprobaju neke nove igrice, nego i da pronau novi posao u IT-ju, kao i da uju korisna i zanimljiva IT predavanja. Ovo e takoe biti i sjajna prilika za networking i pokretanje novih pria i projekata.

Prijave su ve poele, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na www.it-konekt.com. Ulaz je besplatan uz prijavu.

Ovo je jedini dogaaj koji na jednom mestu okuplja itavu IT scenu u Srbiji. Na ovom najveem IT sajmu u Srbiji na jednom mestu e se nai IT kompanije koje nude poslove u IT-ju, IT organizacije, edukativne ustanove, IT strunjaci, i inostrani i domai predavai koji e drati IT predavanja.

Glavni partner dogaaja je Microsoft Development Center Serbia, a radna mesta u IT-ju e ponuditi i Quantox, Prodyna, Seven Bridges, Deploy, Cosmic Development, enjoy.ing, Comtrade, Telenor, eFront, Vast, Sungard i drugi.

Najmoderniji uslovi za rad koje e na dogaaju predstaviti IT kompanije pokazae zato je danas toliko dobro raditi u IT industriji.

Svima je ve poznato da i u Srbiji postoje IT kompanije u kojima su fliperi, pikado, stoni tenis, ali i teretane, saune i bazeni sastavni deo radnog okruenja, a ovo e biti jedinstvena prilika da se na jednom mestu uivo vidi deo atmosfere koji vlada u ovim kompanijama, na ITkonektu 20. i 21. maja u hotelu Jugoslavija.

ITkonekt je najvea IT zajednica u Srbiji, koja okuplja studente tehnikih i IT nauka, zatim juniore u IT-ju, ali i iskusne seniore i menadere velikih IT projekata. Cilj ITkonekta je da podstakne razvoj IT sektora u Srbiji i regionu i umrei IT kompanije, organizacije, gejming scenu, starupove i IT strunjake.

Da podsetimo, dogaaj je zakazan za 20. i 21. maj u hotelu Jugoslavija, ulaz je besplatan, a prijave na www.it-konekt.com.

ANTRFILE:

Prilika za ene u IT-ju

ITkonekt i Ambasada Izraela organizuju Start Tel Aviv takmienje za ene u IT-ju, koje imaju pokrenut neki startap. Sve zainteresovane dame mogu prijaviti svoj startap na sledeem linku do 9. maja. Da bi konkurisale dame moraju da budu starosti od 25 do 40 godina, da imaju IT startap u oblasti web ili mobilnih tehnologija sa seditem u Republici Srbiji, kao i da je startap u poetnoj fazi. Finalisti e se uivo predstaviti na Start Tel Aviv takmienju u okviru ITkonekt dogaaja 20. maja, gde e biti i proglaen pobednik.