16/05/2016
Rexona Dani Sporta 2016 – Budi spreman, okupi ekipu i IzadjiNaTeren!

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka, organizuje sedmi put za redom sportsku manifestaciju Rexona Dani Sporta 2016, koja će se održati 21. i 22. maja u Studentskom gradu.

Rexona Dani Sporta predstavljaju dvodnevnu manifestaciju sportsko-takmičarskog, zabavnog i humanitarnog karaktera. Učesnici će imati priliku da se oprobaju u više različitih sportskih disciplina, dok će svi oni koji nisu spremni da se takmiče i izađu na teren moći da se zabave u okviru posebnog dela koji smo pripremili za njih. Cilj projekta je promocija značaja zdravog života i sporta kao ključne aktivnosti koja će nam pomoći u prevazilaženju loših navika.

Kolektivni sportovi obuhvataju mali fudbal, basket i odbojku na betonu, dok je individualni sport stoni tenis. Prvog dana projekta se igraju utakmice u grupnoj fazi takmičenja, dok je drugi dan rezervisan za završnicu takmičenja, odnosno četvrtfinala, polufinala i finala. Takođe, ove godine, po prvi put, uveden je i ženski basket, kao i takmičenje u šutiranju trojki. Tokom oba dana će postojati chill zona u kojoj će svi posetioci moći da se druže, zabave i uživaju u programu koji smo pripremili za njih.

Svi posetioci će moći da pokažu humanost na delu u okviru humanitarnog dela projekta, koji obuhvata dobrovoljno davanje krvi i prikupljanje finansijskih sredstava koja će biti uplaćena na račun fondacije „Podrži život“.

Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu estiem.org.rs ili putem maila uros.jeremic@estiem.org

„Rexona chill zona – tvoje mesto zabave!“