19/05/2016
Centar za savremeno obrazovanje-IT radionica Android4U

Centar za savremeno obrazovanje opet održava jedinstveni događaj posvećen edukaciji mladih o savremenim informacionim tehnologijama.

U saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda i kompanijom Endava, ovaj put Centar organizuje besplatnu IT radionicu posvećenu programiranju na Android mobilnoj platformi.

Android4U se održava 23. maja sa početkom u 16h u prostorijama KZM Gnezdo na 6. spratu Palate Beograd (RK Beograđanka) Masarikova 5.

Ova IT radionica namenjena je usvajanju novog i utvrđivanju starog znanja iz različitih oblasti programiranja na novoj programskoj platformi. Cilj radionice Android4U jeste upoznavanje osnovnih tehnika rada u Android operativnom sistemu kroz praktične primere.

Ko može da se prijavi: Na radionicu se mogu prijaviti mladi uzrasta od 15-30 godina koji već poseduju osnovno znanje programiranja u nekom od programskih jezika. Broj mesta radionice je ograničen.

Prijave (kratka biografija sa kontakt podacima) slati na prijava@cso.org.rs. Svako od učesnika treba da ponese svoj laptop računar.