27/06/2016
Prijavite se za najveće okupljanje mladih lidera Srbije od 7-9. oktobra na Srebrnom jezeru!

Savez ekonomista Srbije i Business Info Group, pod pokroviteljstvom Kopaonik biznis foruma organizuju

trodnevni događaj "Forum mladih lidera Srbije – YES!" od 7-9. oktobra 2016. godine u hotelu Danubia Park na Srebrnom jezeru.

 

Cilj foruma je da okupi 100 mladih lidera iz oblasti društvenog aktivizma, obrazovanja, nauke, biznisa, novih tehnologija, javnog života...kako bi se podstakao profesionalni razvoj i usavršavanje mladih, budućih nosilaca društvenog i privrednog razvoja Srbije.

 

Ovaj trodnevni događaj, pod sloganom YES! Youth.Energy.Success. okupiće i eminentne privrednike, mlade preduzetnike, istaknute javne ličnosti iz različitih oblasti, predstavnike medija.

 

Pozivamo kompanije da kandiduju svog predstavnika do 30 godina starosti, koji se ističe  liderskim pristupom i veštinama, kako bi predstavljao kompaniju, dajući primer budućim liderima. 

Naša ideja je da zajednički  proširimo svest o značaju ulaganja u mlade, zadržimo ih u zemlji i podržimo njihov profesionalni razvoj.

 

Studenti iz cele Srbije mogu da se prijave za učešće  i budu među 100 izrabranih učesnika koji će kroz radionice, panele, motivacione govore i networking koktele, imati priliku da čuju zanimljive priče i mišljenja relevantnih stručnjaka. 

 

Komisija sastavljena od predstavnika organizatora, akademskog i biznis sektora pregledaće prispele prijave i odabrati 100 učesnika skupa.

 

Link za prijavu studenata:

   https://docs.google.com/forms/d/126KGhq35N1PDuOKc5YnDu3Wc404eVmALeXnJmmLrhNE/viewform?c=0&w=1

 

Za sva dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte: Tijana.milicic@big.co.rs