05/09/2016
Prijava za obuku Preduzetnitvo u organskoj proizvodnji povra

Centar za razvoj idejauz finsnsijsku podrkuMinistarstva omladine i sporta, drugu godinu za redom realizuje projekat pod nazivomFabrika mladih preduzetnika 2016. U okviru projekta sprovodi se obuka iz oblasti organske proizvodnje povra i preduzetnitva u ovoj oblasti.

Uesnici obuke imae mogunost da se upoznaju sa osnovnim naelima organske proizvodnje povra i steknu sva potrebna znanja o celokupnom procesu, od sadnje do plasmana finalnog proizvoda na trite.

Projekat se realizuje u saradnji saPoljoprivrednom kolom PK Beogradi njihovim Centrom za razvoj karijere i poslovnu etiku. Deo obuke odrae se u samoj koli uz strunu mentorsku podrku profesora ove kole. Takoe, tokom itavog procesa obuke planirana su gostujua predavanja i posete znaajnih organizacija i pojedinaca.

Planirano je da u periodu oddva meseca, obuku proe 20 polaznika uzrasta od 15 do 30 godina, bez obzira na nivo obrazovanja, predznanje i iskustvo. Uee u obuci je potpuno besplatno. Dodatne informacije i prijavu moete pronai na: http://razvojideja.org.rs/prijava-preduzetnistvo-organska/

Prijavite se!