13/09/2016
VESLAKI KLUB BEOGRADSKI UNIVERZITET PRIMA NOVE LANOVE!

VESLAKI KLUB BEOGRADSKI UNIVERZITET PRIMA NOVE LANOVE!

Veslaki klub Beogradski univerzitet poziva sve zainteresovane studente da se prijave i postanu lanovi kluba. Poziv je otvoren i za studente koji se ranije nisu bavili ovim sportom, kao i za veslae koji bi eleli da nastave svoju veslaku karijeru tokom studiranja na Univerzitetu u Beogradu.

Veslaki klub Beogradski univerzitet je orijentisan na organizaciju treninga i nastupe na domaim i meunarodnim studentskim regatama. Pored toga, Klub promovie volonterizam i aktivizam, zdrav naina ivota, razvija sportski duh i neguje timski rad, ime razvija linost i fiziku kondiciju svojih lanova, kroz izazove koji prua sport.

Veslaki treninzi se organizuju pet puta u toku nedelje, utorkom, sredom, etvrtkom od 18h, a vikendom od 10h na Adi Ciganliji sa izlaskom na Savu (lokacija Beogradskog kupatila).

O Klubu

Veslaki klub Beogradski univerzitetje osnovan 2006. godine od strane studenata koji su bili inspirisani najpoznatijim univerzitetskim veslakim klubovima, Oksford i Kembrid. Motiv za osnivanje Kluba je elja da veslanje postane sastavni deo studiranja na Univerzitetu u Beogradu, kao i da studenti svih fakulteta imaju mogunosti da se bave i takmie u ovom sportu.

O veslanju

Veslanje je sport koji utie na celokupni razvoj ljudskog organizma (izdrljivost, snaga, kondicija, koordinacija, ravnotea..), pa se iz tog razloga smatra najboljim izborom kako za rekreaciju tako i za takmienja. U razvoju linosti, podstie osobine kao to su upornost, borbenost, samopouzdanje, a posebno promovie timski rad.

Vie o dosadanjim aktivnostima kluba moete pronai na naem sajtuwww.vkbu.org, kao i na drutvenim mreama

Facebook , Twitter (@burowingclub), Instagram (@veslanjebu).

Veslaki klub Beogradski univerzitet

www.vkbu.org

veslanjebu@gmail.com