06/10/2016
STARWOOD festival
STARWOOD festival oživljava i vraća Zvezdarsku šumu na mapu grada kao KULTNO mesto za gradjane svih generacija. Zvezdarska šuma, jedinstvena prirodna oaza, jedina je šuma u širem centru grada. 

Celodnevni BESPLATNI program na otvorenom prilagodjen je za sve uzraste:
13.30 - SVEČANO OTVARANJE I ŠUMSKI KOKTEL
14.00 - 15.20 STARWOOD MAGIJA - MADJIONIČARSKA PREDSTAVA
15.00 - 16.00 KLASIKA U ŠUMI - izvodjenja klasične muzike
16.00 - 19.00 AUTORSKI BENDOVI - nastupi 6 naših demo bendova (bina)
16.00 - 19.00 TAKMIČENJE U BOĆANJU I PIKADU
19.00 - 20.00 PROGLAŠENJE POBEDNIKA, REZULTATI INICIJATIVE
20.00 - 22.00 ŠUMSKA ŽURKA - Hedonia , cover band
22.00 - 24.00 DJ SET - STARWOOD BEAT

BECOME A STAR - POSTANI ZVEZDA, prijavi se za nastup! STARWOOD ohrabruje sve, a posebno mlade da nastupaju pred velikim brojem ljudi - pored zvanične, postavićemo nekoliko improvizovanih bina u šumi gde svako može da se oproba!! Za one ozbiljnije, prijave nastupa slati na kultivise@gmail.com do petka u 19h, tema i forma slobodne!

WIN A STAR - OSVOJI ZVEZDU, ako hoćeš da pobediš prijavi se na takmičenje u boćanju, pikadu ili organizuj neko svoje!! Prijave za takmičenje u boćanju slati na sumskibar@gmail.com, do petka u 18h. 
 
STARWOOD traži DOBROVOLJCE!! Svi radimo uz mnogo dobre volje, ali ne možemo sami! Prijavi se za dobrovoljce, budi i ti dobre volje, i postani deo tima! Potrebni su nam obožavaoci prirode koji po nešto o njoj i znaju, izvidjači, vatrogasci, skauti, kamperi, i svi ostali, zatim sportisti, tehničari, organizatori, promoteri, asistenti svih vrsta :) Ko se prvi prijavi, prvi ulazi u STARWOOD tim :)

STARWOOD FEST 01 je i začetak buduće tradicije - svake godine u toku festivala pokrenućemo inicijativu, lokalnu vlast, donatore i koga god se setimo, da bi obogatiti ponudu šume postavkom objekata za umetničke, rekreativne, radne, porodične, dečje i ostale aktivnosti građana. 
Ove godine, zdravlje je na prvom mestu! Podržite inicijativu za postavku sprava za vežbanje u šumi - besplatnih za sve!!

Najavljeno je toplo i sunčano vreme i divan dan u prirodi!!.
STARWOOD FEST je početak one lepe budućnost Beograda u kome se čuvaju i obogaćuju njegove oaze i mesta koja mu grade duh i identitet. Budi deo toga!!

Organizatori STARWOOD festivala: Udruženje Kult-i-više, Udruženje Šumski bar - Zvezdara, producentkinja Mira Tomić
Podrška i partneri: Opština Zvezdara, Kancelarija za mlade Zvezdara, Kancelarija za mlade i saradnju sa udruzenjima grada Beograda
Sponzori: ILLY kafa, Apatinska pivara                           
LOKACIJA: Iznad poslednje stanice 65-ice, Volgina 14