28/10/2016
Prijavite se na Konferenciju preduzetništva

Udruženje iSerbia, pod pokroviteljstvom Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima grada Beograda organizuje dvodnevnu Konferenciju modernog preduzetništva, na teme: „Startap preduzetništvo mladih” i Freelance resursi u Srbiji”. U narednom tekstu saznajte nešto više o konferenciji.

Prvi dan održavanja konferencije je 29. oktobar od 15.00 do 18.00 časova u prostorijama „Gnezdo” Kancelarije za mlade. Drugi dan održavanja Konferencije je 30. oktobar od 16.00 do 20.00 časova u sali Fakulteta bezbednosti Univerziteta u Beogradu, uz saradnju i pomoć Studentskog parlamenta Fakulteta bezbednosti i Centra za menadžment nacionalne bezbednosti u okviru fakulteta.

Cilj ove konferencije je da "mladima, na početku svog poslovnog puta, ukaže na bezbroj mogućnosti startap preduzetništva, kao i na freelance resurse, koji su dostupni, zatim da se ukaže na neophodnost neformalnog obrazovanja koje zahteva tržište rada i pre svega, da im se na poslovnom početku pruži podrška i motivacija”, istakli su značaj ovog događaja organizatori.

Na konferenciji će govoriti:

- Vuk Guberinić, osnivač CarGo aplikacije;
- Dušanka Ilić, direktorka Kutpoint-a i osnivač globalne internet i marketing zajednice MUNplanet;
- Igor Gašparević, osnivač portala Trke;
- Nikola Čubrilo, vlasnik agencije Experience i osnivač Omladinskih novina;
- Milena Mlićević, predavač i marketing konsultant;
- Miloš Belčević, marketing kosultant i koordinator projekata;
- Aleksandar Dašić, osnivač Portala Mladi;
- dr Milenko Bodin, šef katedre Menadžmenta ljudskih i socijalnih resursa Fakulteta bezbednosti Univerziteta u Beogradu.

Za učešće u konferenciji besplatno se prijavite popunjavanjem kratkog formulara, do 28. oktobra u ponoć.

Agendu konferencije preuzmite ovde

Posetite konferenciju modernog preduzetništva da zajedno razmotrite mogućnosti i strategije za omladinsko preduzetništvo, pa da zajedno u timskoj energiji podrške i motivacije odlučite i time napravite prvi korak.

Svi zainteresovani za prisustvo konferenciji mogu se besplatno prijaviti putem sledećeg linka.
Dodatne informacije možete dobiti putem mail-a: stipendije@iserbia.rs.
Prijave su otvorene do 28.10.2016. u ponoć, rezervišite na vreme svoje mesto.