02/12/2016
Business Quality Academy

Na Fakultetu organizacionihnauka, 5.i 6. decembra 2016. godine, održaće se, poprvi put, događaj pod nazivom ''Business Quality Academy'' u organizaciji našeg medijskog centra.

Projekat je podržan od  strane Ministarstva omladine i sporta, Grada Beograda i Udruženja ''Mojheroj''. Namenjen je studentima Beogradskog univerziteta i ima za cilj da pruži informacije koje se tiču realizacije praksi u nekim od vodećih kompanija u Srbiji i regionu.

Događaj se sastoji iz više delova. Prvi dan će biti održana panel diskusija u kojoj će učestvovati predstavnici uglednih institucija, organizacija, agencija i ustanova kulture, a zatim i predavanja na neke od popularnih tema iz oblasti biznisa koja će držati kompanije učesnice Akademije. Drugi dan kompanije učesnice će održati radionice, a zatim i predstaviti svoje programe praksi studentima. Nakon toga, biće organizovano svečano zatvaranje projekta u vidu Business Café-a gde će biti predstavljeno nekoliko različitih preduzetničkih priča, kompanijama učesnicama, kao i drugim partnerima biti dodeljene zahvalnice, a studentima, polaznicima Akademije - sertifikati.

Broj mesta je ograničen! Zauzmite svoje mesto na vreme!

Prijave će biti otvorene do subote, 3.decembra, do ponoći.

#QualityMediaStation #QualityProjects #BusinessAcademy #fonbg

https://goo.gl/forms/NZH6Vy21pwrAWyx63