10/02/2017
MAJSTORI PROGRAMIRANJA-kola za decu od 12-19 godina

iSerbia uz podrku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, organizuje besplatnu online kolu programiranja za mlade od 12 do 19 godina koji ele da naue osnove programiranja kao i da prodube znanje iz te oblasti kreiranjem svog sajta ili aplikacije. Uee je potpuno besplatno! Mladi se mogu prijaviti putem PRIJAVNOG FORMULARA.

Sa terotorije Republike Srbije 1000 mladih uzrasta od 12 do 19 godina steie znanja iz osnova programiranja putem onlajn edukacije i uz podrku facilitatora, kao i svojih nastavnika i profesora. Najmanje 100 najboljih polaznika nadogradie znanje edukacijom iz kreiranja web sajta i android programiranja.

Upravo statistiki podaci pokazuju da su programeri veoma traeni na tritu rada. Pojavom interneta, poslovanje se ubrzano pretvara u online trite. Poetak 21.veka je obeleila informatika revolucija. Izvesno je da e se ekspanzijae-poslovanja nastaviti.

Android platforma je najmlaa i najperspektivnija grana u komunikacionim tehnologijama.Decenije koje dolaze e obeleiti stalni rast ove oblasti i tranja za novim strunjacima. Upravo je cilj ovog projekta blagovremeno podizanje kompijuterske pismenosti mladih.

Vie informacija moete dobiti putem mejl adrese stipendije@iserbia.rs. Ne propustite priliku da pohaate kolu programiranja. Osposobite se za veoma traeno zanimanje na tritu rada. Postanite majstori programiranja!

09/10/2017
Budi u toku
Pozitivne vesti
obuke
23/08/2017
Budi u toku
obuke
16/08/2017
Budi u toku
obuke
KZM Servisi
aktuelni projekti
hot
18/07/2017
Seminari
obuke
Pozitivne vesti
Budi u toku