09/03/2017
Humanitarni koncert “BESKRAJNA MUZIKA”

Humanitarni koncert “BESKRAJNA MUZIKA” koji je posvećen deci oboleloj od raka, a koji će se održati u ponedeljak 20.3. 2017 u 20 h u Pozorištu na Terazijama. Sredstva od prodatih karata biće donacija NURDOR - u udruženju roditelja obolele dece.

Kupovinom karata napravićete human gest i uživati u muzici prvakinja beogradske Opere: SNEŽANE SAVIČIĆ SEKULIĆ, DUŠICE BIJELIĆ, ALEKSANDRE STAMENKOVIĆ GARCIA, izuzetnog MILANA SAVIĆA na saksofonu, sjajnih gitarista MLADENA PECOVIĆA i NEMANJE KANAČKOG, SONJE KALAJIĆ i tananih zvukova violine,  klavirske pratnje prof. TATJANE DROBNI i uvek posebne Nevene Radivojević, soprana Vjere Adžić, viole ALEKSANDRE KURILIĆ, harmonike Aleksandra Budimira, perkusija Dušana Petrovića i kolažnom programu Srpsko – jevrejskog pevačkog društva pod vodstvom dirigenta Nebojše Cvijanovića.                                                                                                  

Izvanredna muzika, različitog porekla, stila i jezika, ali jedinstvena u svojoj lepoti i izvođenju. Vokalne i instrumentalne numere osvežene horskim deonicama i “začinjene”  pratnjom klavira, gitara, harmonike, udaraljki prebaciće nas u drugu dimenziju!!

Karte se mogu kupiti na biletarnici Pozorišta na Terazijama (svakog dana osim ponedeljka)  po ceni od 1000 i 500 Rsd . NE ZABORAVITE - DAVANJE NAS ČINI BOLJIMA