07/09/2017
Atlantic Graduate Trainee program

Atlantic Grupa traži novu generaciju polaznika Graduate Trainee programa

 

Atlantic Grupa, jedna od vodećih regionalnih kompanija u sklopu svog Atlantic Graduate    

Trainee programa prima sveže diplomce dajući im priliku da steknu vredno iskustvo i stvore odlične poslovne kontakte. Svake godine izabrani polaznici programa prolaze kroz mnogobrojna odeljenja kompanije gde se uz vrhunsko mentorstvo upoznaju s pravim poslovnim vodama istražujući područja biznisa koja ih najviše interesuju.

 

Ove godine novost u programu je „Ask The Right Question“ - proces odabira u kojem će naglasak biti na potrazi za najhrabrijim i najznatiželjnijim kandidatima. Kao jedan od ključnih i finalnih zadataka biće postavljanje bilo kojeg pitanja bilo kojem zaposlenom iz bilo kojeg odeljenja  kompanije - od proizvodne linije do upravnog odbora. Umesto toga da bacamo napamet naučene kliše odgovore o tome kako je naša jedina mana perfekcionizam, Atlantic nam daje priliku da iskoristimo svoju kreativnost. Kul, zar ne?

 

"Prave vođe, menadžeri i inovatori sposobni su postaviti teška, kritična pitanja i tako izvući najbolje od svojih kolega u pronalasku rešenja. Ovim takmičenjem u našu mrežu želimo uloviti baš takve ribe." - dodaju iz Atlantic Grupe, oduvek poznate po tome što mladima nudi more prilika.

 

Takmičenje je otvoreno do 20.septemra, a možete se prijaviti i saznati više na http://www.atlanticgrupa.com/en/working-in-atlantic/question-everything/