13/09/2017
„Otključaj uspeh! Studiraj u Australiji!“ Treći po redu sajam australijskog obrazovanja u Beogradu 2017

„Otključaj uspeh! Studiraj u Australiji!“

Treći po redu sajam australijskog obrazovanja u Beogradu 2017

 

Agencija za obrazovanje ’’Bridge Blue Serbia’’ organizuje treći sajam australijskog obrazovanja u Srbiji, u nedelju 1. oktobra, pod nazivom ’’Otključaj uspeh, studiraj u Australiji”. Sajam će se održati u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, od 12 do 16 časova.

Posle uspešno održanih sajmova u 2015. i 2016. godini kada je bilo preko 1000 posetilaca, i ove godine će gosti sajma imati priliku da saznaju sve informacije o pogodnostima studiranja u Australiji na jednom mestu i da saznaju sve detalje od predstavnika australijskih obrazovnih institucija kao i od agenta za studiranje Elene Simić, koja je menadžer agencije Bridge Blue Serbia.

Osim bitnih informacija o proceduri i uslovima upisa posetioci će imati priliku da se informišu o dobijanju studentskih viza, studentskom životu, radu toku studiranja i o australijskoj kulturi i načinu života.

Odličan obrazovni sistem i visok životni standard, Australiju čini iz godine u godinu sve popularnijom destinacijom za internacionalne studente. To ne čudi kada uzmete u obzir da se na Šangajskoj listi svetskih akademskih institucija, nalazi 23 univerziteta iz Australije. Rastuća ekonomija, prelepa klima i gradovi kao što su Melburn, Sidnej, Pert, koji su svake godine birani među top deset najboljih gradova za život na svetu, stavljaju Australiju na treće mesto po broju stranih studenata u svetu.

 

Ulaz na sajam je besplatan za sve, uz obaveznu prethodnu registraciju. Link za registraciju možete naći ovde. Licencirana agencija za obrazovanje ’’Bridge Blue Serbia’’ već dugi niz godina ima iskustvo u uspešnom upisivanju studenata na studije u Australiji, ne smo iz Srbije već i iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske ,Crne Gore i Makedonije.

Za detaljnije informacije o sajmu možete da kontaktirate agenciju Bridge Blue Serbia, a za najnovije informacije o studiranju u Australiji pratite blog BudiKengur

Makedonska 30, zgrada Eurocentra, 1. sprat, lokal br. D8

+381 11 3340 474; +381 62 162 88 95

serbia@bridgeblueglobal.com