03/11/2017
Najava Škole ličnog razvoja - zimski ciklus

PREDMET: Najava događaja

 

Karakter događaja: Besplatni trening ličnog razvoja za mlade

Naziv: „Škola ličnog razvoja

Mesto: Kancelarija za mlade Savski Venac, Kneza Miloša 47

Datum: od 11. novembra 2017. godine

Vreme: 13.30 do 18:00 časova

Detalji: Broj mesta ograničen, prijave obavezne

 

Tokom novembra i decembra CEPORA će, u saradnji sa GO Savski venac, a uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, organizovati besplatnu Školu ličnog razvoja za mlade od 17 do 26 godina. Škola se sastoji od šest visoko interaktivnih radionica u trajanju od po 4 sata. Prva radionica kreće 11. novembra, a susreti će se održavati svake subote od 13:30 do 18:00 časova u prostoru Kancelarije za mlade Savski venac (Kneza Miloša 47).

Odaberi fakultet. Odbij ponudu prijatelja. Prihvati izazov. Ostani “svoj”. Donesi odluku. Mladi danas žive u brzom, takmičarskom društvu koje od njih zahteva da se svakodnevno nose sa visokim pritiscima i očekivanjima. Škola ličnog razvoja je besplatan interaktivni šestodnevni trening koji pomaže mladima koji žele da prave dobre, samostalne, sigurne odluke. Mladi će imati priliku da jačaju svoje lične snage i veštine, da rade na sebi i svojim ciljevima, što predstavlja priliku koja se ne pruža često tokom njihovog formalnog obrazovanja.

Teme koje se obrađuju u Školi ličnog razvoja su: emocionalna pismenost, asertivnost, komunikacija, samoefikasnost, samostalno mišljenje, lični identitet. Svakoj temi posvećena je po jedna radionica.

Mladi se za Školu ličnog razvoja mogu prijaviti preko onlajn prijave:https://goo.gl/forms/L4xCQWiVrBv0UNdb2

Projekat sprovodi beogradski CEPORA – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine (www.cepora.org), koji svojim aktivnostima već šest godina doprinosi pozitivnom razvoju dece i omladine i nosilac je brojnih projekata iz ove oblasti.

Kontakt osoba: Lidija Bukvić, programski direktor, lidija.bukvic@cepora.org, 060.56.89.421