03/11/2017
Poziv fakultetima i studentskim organizacijama za učešće na takmičenju Cashless Case Challenge 2017

Predmet: Poziv fakultetima i studentskim organizacijama za učešće na takmičenju Cashless Case Challenge 2017
Beograd, 1. novembar 2017.
Poštovani,
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Ministarstvo finansija, uz podršku kompanije Mastercard i Societe Generale banke, i u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka i Case Study Club-om, Vas pozivaju da podržite studentsko takmičenje za najbolje ideje za razvoj bezgotovinskog društva „Cashless Case Challenge 2017“, kroz promociju inicijative među studentima.
Takmičenje se pokreće u okviru nacionalne kampanje Godina borbe protiv sive ekonomije, sa ciljem edukacije i uključivanja mladih u borbu protiv sive zone kroz pronalaženje kreativnih rešenja za razvoj i promociju bezgotovinskih plaćanja i veću finansijsku inkluziju u društvu.
Osnovne informacije o takmičenju:
- U takmičenju mogu učestvovati studenti završnih godina i postdiplomci sa svih fakulteta u Srbiji.
- Zvaničan početak takmičenja je 6. novembar 2017. godine, kada ćemo održati uvodno predavanje na Fakultetu organizacionih nauka, na kojem će učestvovati ministar finansija Dušan Vujović, direktor kompanije Mastercard za tržišta Balkana Artur Turemka i predsednik UO Societe Generale banke Goran Pitić.
- Proglašenje najboljih studentskih radova biće održano 17. decembra, a glavna nagrada za pobednički tim je plaćena radna praksa i stručno usavršavanje u kompaniji Mastercard, Societe Generale banci i NALED-u u trajanju od 6 meseci.
Pozivamo Vas da nam se pridružite na uvodnom predavanju 6. novembra u 19:00h na FON-u, i pomognete promociju ove važne inicijative među studentima, na neki od sledećih načina:
- Podsticanjem talentovanih studenata i postdiplomaca da uzmu učešće
- Postavljanjem logoa (u prilogu) i informacija o takmičenju na veb sajtu fakulteta, uz link ka stranici www.uzmiracun.rs/cashlesscase
- Postavljanjem informacija o takmičenju na nalozima na društvenim mrežama i kroz e-mail komunikaciju sa studentima
Logoi svih partnera u promociji biće istaknuti na vebsajtu takmičenja, uz link ka odgovarajućoj veb stranici – ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da nam dostavite Vaš logo i link ka Vašim veb stranicama na e-mail office@naled.rs.
Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i radujemo se saradnji na jačanju svesti o mehanizmima za uspostavljanje efikasnog okruženja za život i rad u Srbiji.