06/11/2017
Poziv za učešće u performansu: ”Playing for equality” (2017/2018)

 

 

                        Poziv za učešće u performansu: ”Playing for equality” (2017/2018)


OKO te poziva da se priključiš pozorišnim radionicama na temu promocije ravnopravnosti i ljudskih prava, posebno LGBTTIQ prava, kroz upotrebu dramskih tehnika i pozorišne produkcije. Polaznici radionica učestvovaće u stvaranju performansa: ”Playing for equality”, koji je završna aktivnost u okviru istoimenog projekta.

Prva radionica predvidjena je za subotu 11. novembra, a završni preformans ”Playing for equality” izvešće se 10. Decembra 2017.godine na Međunarodni dan ljudskih prava!

Performas ”Playing for equality” će se istovremeno odigrati još u 10 zemlja u Evropi (Portugaliji, Španiji, Italiji, Hrvatskoj, BiH, Makedoniji, Madjarskoj, Turskoj, Srbiji i Crnoj Gori). Organizacija kreativnog okupljanja OKO nosilac je ovog Erasmus + projekta, a performansi predstavljaju završetak višemesečnih aktivnosti koje su imale za cilj da promovišu ravnopravnost.

 

Ko može da se prijavi i kako?

Ukoliko imaš između 15 i 30 godina,  živiš u Beogradu,  interesuju te promocija ljudskih prava, ravnopravnost među ljudima, putem teatra i umetnosti i želiš da sarađuješ sa drugim mladima, pošalji popunjen formular prijave do 8. Novembra 2017. godine na konkursoko@gmail.com.

Formular možeš preuzeti ovde: Prijava_Playing_for_Equality.doc