24/01/2018
Startup centar prima nove timove da razvijaju svoje ideje!

Imate odličnu ideju, ali vam nedostaju znanja da pokrenete svoju kompaniju?

Mentorski program Startup centra na Ekonomskom fakultetu je vaše svetlo na kraju tunela.

Otvorili smo prijave (http://startupcentar.rs/prijave/) za novu generaciju timova koji će raditi na validaciji svoje biznis ideje. Primamo tri nova tima da sa iskusnim mentorima i predavačima iz startup zajednice i kompanije “MVP Workshop” (http://mvpworkshop.co/) razviju svoj minimalni proizvod, istraže tržište, potencijalne kupce, konkurenciju, i naprave strategije rasta svoje kompanije.

Tražimo ambiciozne mlade preduzetnike, koji žele da naprave svoj proizvod i razviju održiv poslovni model. Besplatan mentorski program Startup centra je otvoren za sve sa idejama, jedini uslov je da jedan član tima bude student Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Za sve kojima treba pomoć da pronađu kolege ekonomiste, organizujemo i poseban Speed dating koji će se održati 8. februara?. Prijave za speed dating su na linku: https://goo.gl/forms/Vmeyuj4B2jjYWBYD3

Presek svih pristiglih prijava biće 20. februara?, a nakon intervjua sa izabranim timovima, proglašavamo nove stanare Startup centra.

Tromesečni mentorski program kreće od marta, a nakon završetka predavanja, biće organizovan i Demo dan?, odnosno predstavljanje timova pred investitorima. Prva generacija polaznika Startup centar programa radila je na razvoju uređaja za komunikaciju namenjenog ekstremnim sportistima, predviđanju rasta kriptovaluta i platformi za organizaciju zanimljivih biciklističkih tura širom sveta namenjenih ljubiteljima putovanja.

Sastavite svoj startup tim, popunite prijavu i dođite da zajedno razvijamo vašu biznis ideju! Više informacija na: info@startupcentar.rs ili www.startupcentar.rs Facebook: https://www.facebook.com/StartupCentarEkof/  Linkedin: https://www.linkedin.com/company/startup-centar/ Instagram: @startupcentar