22/10/2018
Internacionalna organizacija mladih prima nove članove!

 Dragi studenti,

 Ove jeseni imate posebnu mogućnost da postanete članovi najveće svetske studentske organizacije. 

 Šta je AIESEC? 

 AIESEC je internacionalna organizacija koja okuplja mlade ljude u 117 zemalja širom sveta i trenutno broji preko 35 000 članova.

 Ova neverovatna prilika vam pruža da potpuno besplatno postanete i vi deo najveće studentske organizacije i time kroz volonterski rad budete društveno odgovorni. Kroz rad u jednom od 5 sektora koje svaka kancelarija ima imate priliku da razvijate svoje veštine u oblasti prodaje, marketinga, u sektoru dolazećih i odlazećih praksi, menadžmenta, rad sa ljudima i engleski jezik! 

 Nije bitno šta studirate, bitno je da imate želju da radite na svom ličnom i profesionalnom razvoju.

Kroz AIESEC iskustvo imaćete prilike da posetite i budete gosti raznih konferencija kako u Srbiji tako i širom sveta, učite od uspešnih ljudi slušajući njihove životne priče. Imaćete priliku da steknete prijatelje širom sveta družeći se sa internacionalcima koji kroz AIESEC projekte dolaze da volontiraju i rade u Srbiji. Dobićete mogućnost da otputujete u jednu od 117 zemalja širom sveta i provedete tamo od 6-8 nedelja radeći na volonterskim ili stručnim praksama. 

 O samoj organizaciji više možete čuti na događaju 1.11. od 18:30 u Beograđanki(6. sprat).

 Preuzmi INICIJATIVU, razvijaj SEBE, menjaj SVET! 

 Ukoliko misliš da je ovo prava stvar za tebe, a mi smo sigurni da jeste, klikni na link ispod i odgovorim na nekoliko kratkih pitanja dobićeš priliku da postaneš deo ove organizacije!

 

 bit.ly/AIESECprica

 

Vidimo se!