07/11/2018
Coaching day

Coaching day predstavlja seriju regionalnih događaja u kojima profesionalni koučevi rade besplatne sesije za građane, a sve sa ciljem najšire popularizacije kulture koučinga. Organizacija HR World je od maja ove godine uspešno organizovala Coaching day događaje u Beogradu, Novom Sadu, Skoplju, Podgorici i Zagrebu. Sada sa zadovoljstvom najavljuju prvi nacionalni Coaching day.Hrabri u nameri da vas upoznaju sa ovom disciplinom, desetine profesionalnih koučeva se udružilo u da 13. novembra građanima Beograda, Novog Sada, Kragujevca i Subotice omoguće više stotina besplatnih koučing sesija.

Sa fokusom sa sadašnjosti i budućnosti, potencijalima pojedinca, kouč će vam svojim vođenjem pomoći da dođete do jasnih uvida koje su to vrednosti koje podržavaju vaš životni i poslovni sistem, gde želite da usmerite svoju energiju, šta i ZAŠTO vam je nešto važno. Sama sesija ima ulogu pokretačke snage koja oslobađa ljudski potencijal za stvaranje novih i kreativnijih ideja, modela i ponašanja koji vode do uspeha. Zadatak kouča je da jasno predstavi šta klijent radi i kako radi, da bi zajedno došli do novih saznanja koje bi klijent kasnije preneo u svakodnevni život.

Sesije u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Kragujevcu kreću 13. novembra, istovremeno, od 17h na više od 20 različitih lokacija. Na sajtu coachingday.in.rs moguće je videti lokalne koučeve koji će raditi sesije i na kojim lokacijama, fotografije sa prethodnih Coaching day događaja i rezervisati termin sesije. 

 

Događaju su podršku pružili brojni partneri iz sveta koučinga.