12/03/2019
RASPISAN KONKURS ZA PODRŠKU NAJBOLJEM OMLADINSKOM PROJEKTU

Beograd, 11. mart 2019. - Forum za odgovorno poslovanje i Coca-Cola HBC Srbija pozivaju sve zainteresovane studentske organizacije, omladinska udruženja i neformalne grupe mladih da se prijave na konkurs za podršku najboljem omladinskom projektu. Tema konkursa je poboljšanje položaja mladih na tržištu rada, a predlozi projekata mogu podrazumevati sticanje novih znanja, veština, kontakata, iskustva kao i kroz sve druge aktivnosti koje na inovativan i kvalitetan način mogu da doprinesu unapređenju položaja mladih na tržištu rada.

Najbolji projekat biće nagrađen sa 100.000 dinara za realizaciju aktivnosti, a rok za prijavu predloga je 1. april.

Predlozi koji uđu u uži izbor imaće priliku da se predstave žiriju sastavljenom od predstavnika kompanija članica Foruma za odgovorno poslovanje na događaju polovinom maja 2019. godine, nakon čega će biti proglašen projekat koji je odabran za podršku.

Za sve zainteresovane, Forum za odgovorno poslovanje i Coca-Cola HBC Srbija održaće info dan u četvrtak, 14. marta, u prostorijama Kancelarije za mlade – Gnezdo, u 12h (Masarikova 5, šesti sprat Beograđanke) gde se mogu detaljnije informisati o konkursu i postaviti sva pitanja. Na info danu, prisustvovaće Jovana Paljić, Community Executive, Coca-Cola HBC Srbija i Milica Mišković, Program Manager, Forum za odgovorno poslovanje.

Ukoliko želite da prisustvujete Info danu, pošaljite svoju prijavu popunjavanjem kratkog upitnika ili pošaljite  ime i prezime na adresu kancelarija@odgovornopolovanje.rs najkasnije do 13.03. sa naznakom Prijava za Info dan.

Za dodatne informacije i pitanja budite slobodni da nas kontaktirate putem maila: kancelarija@odgovorno poslovanje.rs ili pozivom na telefon: +381 (0)11 2659 700.

 

 

Forum za odgovorno poslovanje je jedina biznis mreža u Srbiji posvećena isključivo društveno odgovornom poslovanju. Forum je posvećen razvoju inovativne korporativne filantropije verujući da biznis sektor može na različite načine doprineti razvoju društva stavljajući na raspolaganje svoje raznovrsne resurse i znanja. Forum osnažuje kompanije da posluju u skladu sa principima održivosti razvijajući zajedno sa svojim članicama alate za upravljanje društveno odgovornim aktivnostima, izveštavanje i merenje doprinosa društvu.

Članice Foruma su: Atlantic grupa, Bambi, Banca Intesa, British American Tobacco, B92, Coca-Cola HBC Srbija, CRH, Delhaize Serbia, Deloitte, Delta Holding, Direct Media, Erste Bank, Eurobank, GSK, IKEA Srbija, Lidl Srbija, Manpower Group, Mercator-S, NIN, Nordeus, Rakita Exploration, Represent Communications, SAGA, Societe Generale Banka, Telekom Srbija, Telenor, TITAN Cementara Kosjerić, UniCredit Bank, Victoria Group, Vip mobile, Vojvođanska banka.