08/04/2019
Metropolitan Talenti – takmičenje za srednjoškolce iz oblasti IT-a menadžmenta i dizajna

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da Univerzitet Metropolitan već 13 godinu za redom organizuje takmičenje za srednjoškolce – Metropolitan Talenti, podstičući kreativnost, inovativnost i proaktivnost kod učenika, gde mogu osvojiti besplatnu četvorogodišnju školarinu u vrednosti od 10.000€ za Osnovne akademske studije.

 

Takmičenje se održava iz: Informacionih tehnologija, Računarskih igara, Menadžmenta, Grafičkog dizajna i Dizajna interaktivnih medija. Pobedniku takmičenja iz svake oblasti (ukupno 5 pobednika), biće uručen vaučer koji pokriva celokupnu školarinu na Osnovnim akademskim studijama Univerziteta Metropolitan.

 

Partner takmičenja – Metropolitan Talenti je Obrazovni sistem EQUILIBRIO, koji pobednicima poklanja Premium kurs stranog jezika po izboru, kao i turistička agencija Go2Travelling koja poklanja putovanje na jednu od evropskih destinacija u prvoj godini Osnovnih akademskih studija.

 

 

Više o takmičenju Metropolitan Talenti pogledajte na sledećem linku: https://www.metropolitan.ac.rs/stipendije/metropolitan-talenti/