08/04/2019
Metropolitan Talenti takmienje za srednjokolce iz oblasti IT-a menadmenta i dizajna

Sa zadovoljstvom Vas obavetavamo da Univerzitet Metropolitan ve 13 godinu za redom organizuje takmienje za srednjokolce Metropolitan Talenti, podstiui kreativnost, inovativnost i proaktivnost kod uenika, gde mogu osvojiti besplatnu etvorogodinju kolarinu u vrednosti od 10.000€ za Osnovne akademske studije.

Takmienje se odrava iz: Informacionih tehnologija, Raunarskih igara, Menadmenta, Grafikog dizajna i Dizajna interaktivnih medija. Pobedniku takmienja iz svake oblasti (ukupno 5 pobednika), bie uruen vauer koji pokriva celokupnu kolarinu na Osnovnim akademskim studijama Univerziteta Metropolitan.

Partner takmienja Metropolitan Talenti je Obrazovni sistem EQUILIBRIO, koji pobednicima poklanja Premium kurs stranog jezika po izboru, kao i turistika agencija Go2Travelling koja poklanja putovanje na jednu od evropskih destinacija u prvoj godini Osnovnih akademskih studija.

Vie o takmienju Metropolitan Talenti pogledajte na sledeem linku: https://www.metropolitan.ac.rs/stipendije/metropolitan-talenti/