05/06/2019
Otvoren konkurs za upis 27. generacije Studija budućnosti

Beogradska otvorena škola otvara konkurs za upis nove generacije studenata i poziva te da se prijaviš na jednogodišnji obrazovni program Studije budućnosti. Konkurs je otvoren do srede, 31. jula do 23:59h.

Program je namenjen studentima koji će u oktobru 2019. godine biti četvrta godina osnovnih studija, apsolventi ili studenti master studija, starosti do 27 godina, prirodnih, tehničko-tehnoloških i društveno-humanističkih fakulteta, svih univerziteta u Beogradu.

Program Studije budućnosti je jednogodišnji program neformalnog obrazovanja koji se temelji na multidisciplinarnim modulima znanja i veština, Alumni2Students programu mentorstva, programu stažiranja i izradi završnog projekta.

Cilj programa je da odabrane studente na inovativan način upozna sa trendovima i izazovima pred kojima se nalazi savremeni svet. Studenti kroz panel diskusije, predavanja, radionice, Skype konferencije, neformalna druženja otkrivaju i opipavaju trendove budućnosti u savremenom svetu sa ciljem da postanu nosioci pozitivnih promena u našem društvu.

Izbor studenata za Studije budućnosti odvija se u 3 faze:

  • Prijavljivanje kandidata 
  • Provera znanja 
  • Intervju i konačan izbor

 

Detaljnije o svim fazama prijave, ali i o ostalim važnim informacijama možete pogledati OVDE.

U ponedeljak, 10. juna, u prostorijama Beogradske otvorene škole održaće se prezentacija programa gde će studenti i studentkinje moći bliže da se upoznaju sa programom.