objavljeno 2012-09-04 PRIPADA: KZM SERVISI / VOLONTERI BEOGRADA/

Inicijativa za društvenu odgovornost - poziv za volontere

Motivisana si, vredna i komunikativna osoba? Želiš da stekneš iskustvo i nova znanja? Volontiraj u Inicijativi za društvenu odgovornost!

Šta je Inicijativa za društvenu odgovornost?

Inicijativu za društvenu odgovornost (IDO) osnovala je grupa mladih entuzijasta u februaru 2011. godine. Okupljeni oko ideje da stvore bolje uslove za život i svesni toga da se moraju sami boriti za sebe i svoje prilike, odlučili su da preuzmu stvari u svoje ruke i počnu da se bave rešavanjem problema lokalne zajednice. U oblast delovanja IDO-a spadaju zaštita životne sredine, ljudskih i manjinskih prava, prava životinja, podsticanje volonterizma kod mladih i razni oblici neformalne edukacije, uključujući seminare, tribine, edukativne kurseve.

Koga traže?

Traže mladu osobu od 18 do 24 godine, koja je motivisana, vredna, kreativna, komunikativna, koja voli da radi u timu i želi da nauči nešto novo. Ukoliko želiš da volontiraš na akcijama i projektima u Inicijativi za društvenu odgovornost u periodu od 3 meseca i istovremeno stekneš nova poznanstva i zabaviš se – prijavi se!

Šta će biti tvoja zaduženja?

U periodu od oktobra do decembra ćeš prisustvovati radionicama o timskom radu, javnom nastupu, strateškom planiranju, naučiti kako se pišu projekti i imati mogućnost da učestvuješ u planiranju i realizaciji akcija u okviru IDO.

Pitaš se šta ti time dobijaš?

Volontiranjem u IDO dobijaš dragoceno radno iskustvo, bićeš u mogućnosti da radiš sa kreativnim ljudima u dinamičnom okruženju, da stekneš radno iskustvo i praktična znanja, kao i korisne kontakte. Naučićeš kako se pišu projekti, kako se organizuju akcije, seminari, tribine.

Kako da se prijaviš?

Pošalji motivaciono pismo i CV sa fotografijom na e-mail adresu volonteri@ido.rs , najkasnije do 16. septembra 2012. u 20h. Zakasnele prijave neće biti razmatrane, a kandidati koji uđu u uži krug biće kontaktirani i pozvani na intervju.

 

*Za sve dalje informacije možeš kontaktirati IDO na e-mail adresu volonteri@ido.rs ili broj telefona 064/255-8104.

 

© 2009 - 2015 Kancelarija za mlade. Sva prava zadržana. NA VRH STRANE | (Y)illed.