objavljeno 2012-07-16 PRIPADA: KZM SERVISI / INFO ROOM/ Obuke i radionice

Kreativna pozorišna radionica "Ljubav danas" - konkurs

datum 2012-07-25 | mesto Info room

Drago nam je da vas pozovemo na prvu besplatnu kreativnu pozorišnu radionicu koju organizujemo u saradnji sa dramskim studiom „Znakovi“

Tema radionice je „Ljubav danas“ i baviće se pitanjima šta ljubav jeste, šta nije, gde prestaje i nestaje, kako utiče na nas pozitivno i negativno i zašto je to tako. Biće postavljena i obrađena sva ova pitanja, a i mnogo toga što iz njih proizilazi. Inscenciraće se razni hipotetički i stvari događaji i tumačiće se razna rešenja bez želje da se da jedan jedinstveni odgovor. Cilj je da se pokrene kreativan proces u svakom od polaznika, a i da taj kreativan proces možda podstakne neke druge. Radionica će zahtevati pre svega iskrenost i otvorenost, a manje prethodno glumačko ili bilo kakvo scensko iskustvo, koje zapravo uopšte nije potrebno da polaznik poseduje.

Mesto održavanja radionice:

Info room Kancelarije za mlade

ul. 1300 kaplara br. 2 (bočni ulaz Zadužbine Ilije M. Kolarca - Studentski trg br. 5)

Termini održavanja radionice:

Radionica se sastoji od 2 manje radionice, koje će se održati u sredu, 25. jula i petak, 27. jula, u terminu od 17 do 19h. Molimo vas da se prijavite samo ako ste u mogućnosti da dođete oba puta.

Način prijave:

Svi zainteresovani koji imaju od 15 do 30 godina mogu se prijaviti tako što će na e-mail adresu znakovi@gmail.com poslati sledeće podatke:

1. Ime i prezime

2. Kontakt telefon

3. E-mail adresu

4. Zanimanje/obrazovanje

Pored podataka napišite do jedne strane zašto se prijavljujete na ovu radionicu, šta mislite da ćete naučiti i zašto vas zanima ova tema, a možete ukratko izneti i svoj stav na temu „Ljubav danas“. Na osnovu toga biće izabrano 16 najmotivisanijih i najmaštovitijih kandidata.

Rok za slanje prijave je subota 21. jul u 16h, a napominjemo da nepotpune i neblagovremene prijave neće biti uzete u obzir.

Rezultati će biti objavljeni na našem sajtu (www.kancelarijazamlade.rs) u ponedeljak, 23. jula, a primljeni kandidati će tada biti obavešteni i e-mailom ili telefonom.

 

U prilogu ćete naći biografije predavača, a sva pitanja u vezi radionice možete postaviti direktno njima, na e-mail adresu znakovi@gmail.com.

Za više informacija o radu dramskog studija “Znakovi” posetite njihov Facebook profil.

 

© 2009 - 2015 Kancelarija za mlade. Sva prava zadržana. NA VRH STRANE | (Y)illed.