objavljeno 2013-04-16 PRIPADA: BUDI U TOKU / GRADSKA DEŠAVANJA/ IZLOŽBE, KNJIŽEVNOST

"OkO grada" - izložba fotografija

datum 2013-04-18 | mesto Beograd

Asocijacija fotografskih autora vas sa velikim zadovoljstvom poziva na otvaranje izložbe fotografija polaznika projekta „OkO grada“, u četvrtak 18. aprila, sa početkom u 19h.

Projekat "OkO grada" putem foto radionica i izložbi radova na nov način utiče na socijalno uključivanje i osnaživanje mladih. Autori fotografija su polaznici projekta, članovi plesne grupe GRUBB (Gypsy Roma Urban Balkan Beats).

Projekat je realizovala Asocijacija fotografskih autora - AFA, partner na projektu je Rpoint fondacija koja se bavi integracijom Roma, a podrška Balkanski fond za lokalne inicijative - BCIF, kompanije Telekom Srbija i Canon Srbija, kao i Kancelarija za mlade grada Beograda.

Otvaranje izložbe je u četvrtak 18. aprila, sa početkom u 19h, u galeriji Artget Kulturnog centra Beograda (Trg Republike 5/I) i svi zainteresovani su dobrodošli. Izložba je deo 8. Beogradske internacionalne nedelje arhitekture, a traje do 30. aprila.

Sve fotografije su ponuđene i na prodaju, a od prikupljenih sredstava biće formiran fond za školovanje i stručno usavršavanje polaznika projekta.

 

* Za dodatne informacije o izložbi i celokupnom projektu posetite zvanični sajt projekta, putem koga možete i kontaktirati organizatore.

© 2009 - 2015 Kancelarija za mlade. Sva prava zadržana. NA VRH STRANE | (Y)illed.